cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
29°

Dues operacions acaben amb la detenció de tres coneguts traficants

Joan Pellicer, José Luis San Juan, dels dinamiters, i «el Madriles», són els arrestats

Dues operacions contra el narcotràfic realitzades pel Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil respectivament han acabat amb la detenció de quatre individus, tres dels quals coneguts per la seva relació amb el món delictiu. Els arrestats per la Guàrdia Civil són Joan Pellicer Gomis, de 57 anys i participant en operacions com la d'octubre del 91 a Portopetro o la d'Operació Alisio, a més de José Luis San Juan Amador, conegut per ser un dels membres de l'antiga banda dels Dinamiters.

El Cos Nacional de Policia ha arrestat Jesualdo M.C., de 58 anys, àlies el Madriles i Juan M.M., de 42 anys, que ja compta amb antecedents per narcotràfic.

L'operació de la Guàrdia Civil començà temps enrere quan es detectà que José Luis San Juan es dedicava a efectuar trasllats de droga des de València o Alacant a l'Illa. Per aconseguir-ho utilitzava un camió de la seva propietat i amagava la substància estupefaent entre altres efectes. També es descobrí que aquest individu contactava amb Joan Pellicer, que era el vertader cap de l'organització, pel que es va poder descobrir.

Dia 21 passat es detectà la sortida del camió amb destinació a València i el dia 23 es constatà que els dos sospitosos partien amb la mateixa destinació. Per aquest motiu, es muntà un dispositiu de vigilància en el port de Palma i durant el matí del dilluns s'interceptà el camió amb els 55 quilos d'haixix. En aquest moment, José Luis San Juan fou arrestat mentre que Joan Pellicer va ser localitzat i detingut al matí d'ahir en el seu domicili situat en la zona de Cas Català.

D'altra banda, el Cos Nacional de Policia ha desarticulat un punt de venda de cocaïna establert per Jesualdo M.C., el Madriles, i Juan M.M., de 42 anys. Els dos detinguts utilitzaven un pis proper a la Policlínica Miramar i es disfressaven de picapedrers per simular que realitzaven obres a la casa. Els agents del Cos Nacional de Policia trobaren nombrosos compradors (un dels quals fou detingut per haver adquirit deu grams de cocaïna) i en l'immoble dels dos acusats es localitzaren 38'400 grams de cocaïna, a més d'utensilis per a la confecció de dosis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris