cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Projecten ampliar el cementeri

L'Ajuntament de Marratxí ha posat en marxa un projecte que preveu l'ampliació de l'actual cementeri municipal mitjançant l'adquisició dels terrenys que confronten amb l'actual recinte. Concretament, es tracta d'un terreny particular paral·lel, amb una superfície similar i situat al costat de Son Ametler.

Segons ha informat a DdB el regidor delegat Antoni Vich, des del Consistori ja s'han iniciat les converses amb els propietaris però estan a l'espera d'arribar a un acord definitiu que permeti el començament de les obres. La nova ampliació, qualificada de molt necessària pel regidor Vich, donarà sortida a les més de 100 sol·licituds de tombes que actualment hi ha registrades, de les quals tendrien prioritat les realitzades pels ciutadans del municipi.

D'altra banda, la brigada municipal ja ha enllestit les obres de reforma de les velles instal·lacions del cementeri, que han suposat una nova canalització de les aigües pluvials que evitarà la filtració d'humitat a les tombes, la renovació de l'enllumenat i una nova xarxa elèctrica.

No hi ha canvis en el programa de la festivitat de dia 1, amb la tradicional missa de Tots Sants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris