cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

L'aeroport de Menorca augmenta l'horari operatiu

L'aeroport de Menorca amplia, a partir d'avui, el seu horari operatiu 45 minuts durant la temporada de tardor i hivern, amb la finalitat d'atendre les demandes de les companyies aèries.

El director de l'aeroport menorquí, Nemesio Suárez, informà que les instal·lacions aeroportuàries avançaran 30 minuts l'horari d'obertura, mentre que el tancament es prolongarà 15 minuts. D'aquesta manera es garanteixen els vols programats.

A partir d'avui l'aeroport de Menorca és operatiu a partir de les 7.30 hores i tanca les instal·lacions a les 22 hores. Hi ha la possibilitat d'ampliar l'horari de tancament dues hores si és sol·licitat prèviament per alguna companyia aèria.

La implantació del denominat horari H-24, és a dir, que l'aeroport sigui operatiu durant les 24 hores del dia, ha estat descartat per Aena (Aeroports Espanyols i Navegació Aèria), segons va indicar Nemesio Suárez.

D'altra banda, la temporada turística d'enguany registra a Menorca un increment del 14 per cent en l'afluència de visitants respecte de la temporada del 1997, segons informaren ahir portaveus del Foment del Turisme.

Durant el període abril i setembre d'enguany, Menorca ha rebut 735.005 turistes, xifra que supera el total aconseguit la temporada passada, que va ser de 710.084, inclòs l'octubre.

Conclòs el mes de setembre d'enguany ja s'ha superat el volum global de l'any anterior i encara falta comptabilitzar l'afluència de visitants del mes d'octubre. Per mercats, el britànic manté la seva posició de domini, amb 526.349 visitants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris