nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

El mercat ecològic desperta més interès que participació

El mercat ecològic, organitzat per la Cooperativa Alpira, que es va iniciar ahir amb caràcter setmanal va comptar amb gran interès per part del públic però amb poca participació quant a expositors de producció ecològica.

De fet, la Cooperativa va decidir situar el mercat a les instal·lacions de l'ecomagatzem, ja que l'esplanada, on dissabte passat es va celebrar el primer mercat ecològic, era mmasa gran.

No obstant això, des de la Cooperativa Alpira informaren que malgrat aquest primer dissabte de mercat hi ha hagut pocs expositors, «tenim el compromís d'alguns productors ecològics per venir a les properes edicions».

Així mateix, des de la Cooperativa són conscients de la dificultat que suposa llançar una iniciativa d'aquestes característiques però que fan comptes seguir endavant amb el projecte amb l'objectiu de potenciar la producció tant a nivell agroalimentari com altres aspectes, roba, ceràmica, etc.

La Cooperativa Alpira compta ja amb bastants productors ecològics per distribuir els seus articles. Per potenciar el seu consum, realitzen cursos a la mateixa seu de la Cooperativa i participen a les diferentes fires que es realitzen a Mallorca.

Així mateix, la Cooperativa Alpira té interès a mostrar els productes ecològics a les fires de l'estranger, amb la finalitat de donar a conèixer la producció autòctona de les Illes Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris