cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
32°

El PP presenta al·legacions contra la moratòria urbanística del Consell

L'equip de govern de l'Ajuntament de Son Servera (PP) ha decidit presentar al·legacions contra la moratòria urbanística del Consell de Mallorca (CIM).

Les al·legacions s'han presentat mitjançant un acord de la comissió de govern, sense passar a ser ratificades pel ple de la Corporació.
El delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Son Servera, Miquel Servera Bauçà (PP), ha explicat que «hem presentat una al·legació global sol·licitant al Consell que abans de suspendre els plans parcials d'urbanització ho consultin als ajuntaments».

El principal problema que ha detectat l'equip de govern és que una de les urbanitzacions que queden paralitzades per la moratòria del Consell és la futura construcció d'un vial que unirà els dos nuclis costaners de Cala Millor amb Cala Bona per la zona de Na Llambies.

Servera manifesta que «no ens sembla molt adient que s'aprovi una moratòria sense consultar amb els ajuntaments afectats. Nosaltres consideram que per dur a terme la paralització d'obres ens haurien d'haver reunit per arribar a un enteniment».

D'altra banda, divendres el Govern va aprovar una altra moratòria més permisiva.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris