cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Construcciones i Contratas estudia dur l'Ajuntament davant els tribunals

No arriben a un acord per recepcionar les obres d'ampliació del cementeri

L'empresa Construcciones i Contratas de Manacor, que va ser l'encarregada de realitzar les obres d'ampliació del cementeri de Son Coletes, està estudiant la possibilitat de dur l'Ajuntament de Manacor davant els tribunals.

Des de la concessionària de les obres d'ampliació s'està vivint un constant malestar davant la manca de recepció de les obres per part de l'Ajuntament i les dificultats amb què es troben perquè la batlessa signi els títols de propietat dels nínxols.

El representant de l'empresa Construcciones i Contratas SA, Rafel Muntaner, va explicar que «estam un poc cansats d'esperar per arribar a un acord amb l'Ajuntament. Fa uns anys que negociam que les obres siguin recepcionades totalment pel Consistori ja que fa vuit anys que ens varen entregar la recepció provisional».

Muntaner apunta que «de fet i per poder arribar a un acord, hem invertit uns tres milions de pessetes per a la posada a punt de les farones i l'embelliment del cementeri».

Per la seva banda, el delegat del cementeri de l'Ajuntament de Manacor, Joan Febrer (PP), ha confirmat que «és veritat que han existit desacords entre l'Ajuntament i la concessionària».

Davant aquesta polèmica, Construcciones i Contratas va procedir al llaurat dels terrenys adjunts al cementeri, que són utilitzats el dia de Tots Sants, 1 de novembre com a aparcament.

Segons Febrer, «encara que hem tingut algun desacord amb l'empresa concessionària, no hi haurà cap problema perquè el dia de Tots Sants es pugui utilitzar el terreny com a aparcament. Hem organitzat aquest dia amb molt d'esment i creim que no tindrem problemes».

De moment les obres del cementeri, acabades fa més de 8 anys i en funcionament no estan recepcionades per la Sala.

Gerent

L'Ajuntament està preparant les bases per dur a terme la contractació d'un gerent pel cementeri. Aquest va ser el compromís de la batlessa quan es va detectar el dipòsit il·legal de cadàver que fou expedientat per Sanitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris