lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
16°

La Policia deté dos joves acusats dels incendis en les ambulàncies

Els arrestats feien feina d'ajudants a l'empresa

El Grup Operatiu de la Policia Local de Palma ha detingut dos joves per la seva suposada implicació en l'incendi intencionat que tingué lloc en la seu de les Ambulàncies Insulars. Els dos arrestats són ajudants de conductor de l'empresa.

Els agents de la Policia Local varen realitzar diverses inspeccions oculars arran de l'incendi registrat en la matinada del passat dia 16 i en el qual es calcinaren quatre ambulàncies i altres dues quedaren significativament afectades. Durant tres dies recolliren suficients indicis per demostrar que el foc havia estat intencionat a la vegada que el cercle per atrapar el culpable s'anava tancant.

Durant l'horabaixa de dijous, efectius del Grup Operatiu es dirigiren a les oficines de les Ambulàncies Insulars on fou detingut Juan Carlos H.G., de 17 anys. A les 19.45 hores, l'altre sospitós que s'identificà com Javier R.I., de 18 anys, fou localitzat i detingut en el seu domicili. Els dos acusats foren presentats ahir horabaixa davant l'autoritat judicial i sembla ser que negaren els fets davant el magistrat. El jutge Miquel Florit decidí deixar-los en llibertat.

Les investigacions duites a terme per la Policia Local han arribat a determinar que Juan Carlos H.G. és l'autor d'un altre incendi provocat en els aparcaments de les Ambulàncies Insulars que tingué lloc l'estiu passat.

El foc del passat dia 16 fou descobert per un empleat de l'empresa devers les cinc de la matinada. Les llums de les ambulàncies eren enceses i algunes botelles d'oxigenoteràpia es trobaven obertes. La Policia Local i els efectius del Cos de Bombers de Palma acudiren als aparcaments siutats en el carrer Poima del polígon de Can Valero i sufocaren les flames.

Quatre ambulàncies quedaren totalment calcinades mentre que altres dues patiren desperfectes d'importància. Els responsables de les Ambulàncies Insulars treballaren de valent perquè a les poques hores ja hi haguessin nous vehicles disponibles per efectuar els trasllats de pacients amb normalitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris