cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
33°

El Bonobús costarà l'any que ve 15 pessetes més

El bitllet urbà manté el preu i el cupó escolar puja

Els palmesans hauran de pagar a partir de l'any que ve quinze pessetes més per adquirir el bonobús. Així ho va aprovar el Consell d'Administració de l'Empresa Muncipal de Transports (EMT) que ahir al migdia va presentar la proposta de tarifes a la Junta General i haurà d'aprovar-se al ple del proper 29 d'octubre.

Segons la taula acordada, es preveu un increment general en les tarifes del servei urbà de transport per a 1999, llevat d'algunes excepcions.
L'empresa planteja que les tarifes es mantenguin en el cas del bitllet urbà (175 pessetes), Carnet Gran (1.500 pessetes) i el bonobús no resident (1.500). No obstant això, cal destacar la pujada de l'1'86 per cent del bonobús per als residents i del Bo Universitari i l'increment de l'1'0 per cent del Cupó Escolar.

D'altra banda, les tarifes també contemplen un canvi en la venda de bitllets del tren turístic. Si abans els ciutadans pagaven 425 pessetes per un trajecte d'anada i tornada, sense la possibilitat d'aturar-se en les parades, a partir d'ara es podrà adquirir un bitllet d'anada o tornada per 225 pessetes. D'aquesta forma, l'usuari del servei pot aturar-se en qualsevol dels punts de la Platja de Palma. En la sessió extraordinària del Consell d'Administració de l'EMT, també es va aprovar el pressupost per al 1999 que es fixa en 3.572 milions de pessetes, un 1'85 per cent més respecte al del present any, en què ha estat de 3.507 milions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris