cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Unes obres obligaran a tancar al trànsit el camí de n'Olesa

El camí de n'Olesa de sa Cabaneta romandrà tancat al trànsit mentre es duguin a terme les obres de la xarxa de recollida de pluvials i de millora de les voravies. Aquesta és una de les vies més conflictives del municipi pel que fa al trànsit juntament amb el carrer de sa Cabana.

Les obres, iniciades fa temps, s'hagueren d'interrompre per la manca d'un vial alternatiu per on desviar els cotxes que transiten entre Pòrtol i sa Cabaneta. Ara es podran reprendre gràcies a l'entrada en funcionament del darrer tram del carrer de Martí Rubí, una prolongació que enllaça sa Cabaneta amb la urbanització de Son Caulelles.

Dilluns es va tornar a veure la necessitat urgent de resoldre la canalització de les aigües pluvials al camí de n'Olesa. Aquest problema ha estat llargament reivindicat pels veïns que veuen com s'inunden les seves cases quan plou.

El primer tinent de batle, Martí Serra, va explicar que la Policia Local prepararà un estudi amb mesures per descongestionar el trànsit que passa per sa Cabaneta».

Abans de posar en pràctica les propostes, s'hauran de presentar als veïnats de sa Cabaneta per tal de trobar una solució consensuada al problema.

L'Ajuntament confia tenir enllestides abans que no acabi l'any tant les obres de pluvials com la reforma de trànsit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris