cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

Un grup d'empresaris prepara una concentració contra la moratòria

El batle hi dóna suport i l'oposició l'acusa d'instigar-la contra el CIM

Un grup d'empresaris locals prepara una concentració de gent per a diumenge, dia 25, a la plaça de sa Creu com a mesura de força per la moratòria urbanística del CIM, que vol desclassificar tres projectes importants com són Son Durí, el Camp de Polo i sa Vinyola. El batle Andreu Prohens (PP) manifestà que els dóna suport total. Mentre, des dels grups de l'oposició acusen l'Ajuntament d'«instigar la concentració contra el CIM amb informació parcial».

El batle Andreu Prohens ha mantingut els darrers dies reunions entre els diferents sectors empresarials. Segons Prohens, «tot el poble està molt preocupat perquè la moratòria del CIM perjudicarà molt el poble».

Ahir varen aparèixer per Campos pasquins anunciant la concentració de diumenge. Firmava la convocatòria «Gent del Poble». Els empresaris no varen voler fer declaracions ahir a l'espera d'una reunió per concretar més les accions a emprendre.

En els pasquins es pot llegir: «Per la situació creada pel Consell Insular de Mallorca i davant els esdeveniments de la moratòria urbanística que perjudica els interessos del municipi de Campos, que atura les perspectives de llocs de feina i els beneficis del nostre poble, vos convocam a la concentració. Serà com a mitjà de pressió contra l'actitud que ha pres el CIM».

Joan Juan Pons, portaveu del PSM, explicà que «Des de l'Ajuntament s'ha mogut la gent convocant reunions amb els empresaris. Però el curiós del cas és que no han convidat tothom, només segons qui. Fins a aquestes reunions del batle ningú no havia dit res de la moratòria; des d'aleshores hi ha hagut reaccions estranyes». Juan es mostra crític amb l'actitud municipal i afirmà que «a les reunions s'ha donat una informació del tot parcial i per això la gent s'ha empipat i ha convocat una concentració sense posar tan sols el nom».

El PSM, PSOE i UM emprendran accions per explicar al poble la seva posició contra el que consideren una «instigació» des de l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris