cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

El Govern insta els hostalers a consumir productes autòctons

La Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria del Govern balear impulsa una experiència pilot mitjançant la qual es pretén afavorir una millor comercialització dels productes agroalimentaris de les Balears.

Entre ahir i despús-ahir es varen celebrar unes jornades a Cala Millor per posar en contacte els productors agroalimentaris i els hostalers perquè aquest darrer sector consumeixi els productes autòctons.

Actualment només el vint-i-quatre per cent de la producció agroalimentària balear es consumeix a hotels de tres i quatre estrelles i un dels objectius de la Conselleria és augmentar aquest percentatge. Aquestes jornades serviran per conèixer quins són els productes agroalimentaris que tenen més demanda dins el sector hostaler, estudiar la manera més adient per a la seva distribució i quina quantitat de producció s'ha de preveure per poder tenir existència continuada ja que aquest darrer aspecte és el més problemàtic per al sector hostaler.

D'altra banda els agricultors estan disposats a col·laborar amb els hostalers i modificar els tipus de productes segons les demandes.
Les primeres jornades s'han celebrat a Cala Millor però està previst que es duguin a terme a altres zones turístiques amb la finalitat de donar a conèixer el projecte.

Ahir es va celebrar una reunió a l'hotel Bahia del Este de Cala Millor on va assistir el conseller d'Agricultura, Comerç i Indústria, Josep Juan Cardona, el president de la FAG, Fernando Dameto i el president de la Federació Hostalera de Mallorca, Pere Cañellas, per explicar aquesta iniciativa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris