nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
19°

Condemnen el Govern per un accident mortal de trànsit a Menorca

El Govern balear ha estat condemnat a abonar una indemnització superior als tres milions de pessetes als pares d'un jove que morí en un accident de trànsit registrat a Maó. La sentència determina que la Conselleria de Foment va permetre que la carretera on es produí el xoc estigués en mal estat.

La col·lisió tingué lloc en el quilòmetre 30 de la carretera que connecta Maó amb Ciutadella durant el mes de febrer de l'any 94. Un turisme Ford Escort va iniciar una maniobra d'avançament i s'incorporà al carril contrari. El conductor va perdre el control del cotxe i aquest impactà contra un Renault 18. L'ocupant del primer vehicle morí a causa de les ferides i un matrimoni que circulava dins el Renault 18 patí també lesions. Per aquestes dues persones també s'ha determinat una compensació en el futur ja que l'home necessità romandre 270 dies de baixa i en l'actualitat pateix depressions.

La sentència dictamina que en el lloc de l'accident hi havia un enfonsament de la calçada que era bastant «notable». A més, diversos testimonis corroboraren aquest extrem encara que influïren altres circumstàncies en l'accident mortal.

El magistrat ha absolt el Consorci de Compensació d'Assegurances, que no haurà d'indemnitzar els perjudicats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris