cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

L'obra d'habilitació de Son Valentí estarà acabada d'aquí a un mes i mig

Per Tots Sants es podrà fer servir el pont que uneix el cementeri nou i l'antic

Les obres d'habilitació de Son Valentí, cap on s'ha d'ampliar el cementeri municipal de Son Tril·lo, estaran llestes d'aquí a un mes i mig, segons declarà ahir el regidor de Governació, Joan Bauzà.

Des del mateix punt que és objecte de les obres, i acompanyat pel responsable de la Funerària, Josep Carles Tous, Bauzà mostrà el pont que uneix la part antiga amb la nova. La construcció només està pendent de rebre una capa de formigó per a ser transitable. L'operació es farà aviat perquè el pont sigui transitable en els dos sentits de circulació el dia de Tots Sants, dijous de la setmana que ve.

Amb vista a la festivitat en qüestió, el solar s'habilitarà com aparcament, cosa que aportarà una substancial capacitat de vehicles si tenim en compte que parlam d'una parcel·la de 80.000 metres quadrats.

També està gairebé llesta la rotonda d'entrada a Son Valentí des del camí de Jesús, on l'ajardinament es farà i en què es donarà preeminència a les oliveres.

Falta asfaltar l'àrea, que per ara encara és una extensió de terra, i enllestir els vials. Si es circula des de Son Tril·lo cap a Son Valentí, el camí per a cotxes passarà pel pont assenyalat per ascendir fins a la part superior del cementiri, la més propera a la Via de Cintura. Des d'allà descriurà una corba per enfilar cap a la rotonda que conflueix amb el camí de Jesús.

El conjunt de les obres haurà suposat la inversió de 160 milions de pessetes.
La passa posterior serà tirar endavant la primera fase d'ampliació del camp sant per habilitar-hi les tombes de nova planta. En aquest sentit, es contempla la creació de fins a 1.500 unitats d'enterrament, a les quals s'afegiran fins a 2.000 nínxols.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris