cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 24°
32°

El batle es veu forçat per l'oposició a paralitzar l'aprovació de les taxes

Dilluns hi ha un nou ple perquè la Sala no quedi sense cobrar 90 milions

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), es va veure forçat dilluns passat a paralitzar la reconversió dels preus públics en taxes que han de ser aprovades abans de l'1 de gener per la manca de consens amb els grups de l'oposició, PP i Cals. En el cas que no estiguin en vigor, l'Ajuntament de Felanitx deixarà d'ingressar uns 90 milions de pessetes perquè l'aprovació ve imposada pel Govern central. Dilluns que ve es realitzarà un nou ple per trobar una solució a la difícil situació.

Tant PP com Coloms a la Sala exigiran al PSOE com a condició per aprovar les noves taxes poder repartir el superàvit del pressupost de 1997 i que puja a 120 milions de pessetes. En el decurs de la sessió plenària de dilluns passat, davant la manca d'acord en un tema en què es necessita majoria absoluta, el portaveu del PP, Rafel Rodríguez, va demanar que tant les noves taxes com el superàvit quedassin damunt la taula una setmana més.

D'aquesta manera es forçava l'equip de govern socialista a cercar un acord a la desesperada entre els grups de l'oposició, sinó, les taxes municipals quedaran sense poder-se cobrar a partir de l'1 de gener.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris