cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
29°

Les piconadores ja fan feina en el parc de les Estacions

Els enderrocaments de cara a la construcció del futur parc de les Estacions començaren ahir amb els treballs que posaran punt i final a l'antiga seu de la Conselleria de Transports.

Aquesta conselleria quedà reduïda a direcció general fa uns anys. El seu actual responsable és Joan Antoni Ramonell, que s'ha desplaçat amb el seu equip a la seu de la Conselleria de Foment, situada a l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga.

El conseller Verger decidí fa unes setmanes l'enderrocament d'aquest antic edifici, que va ser remodelat en els anys vuitanta, encara que no tenia gaire valor arquitectònic. Devora aquesta antiga seu es troba l'hostal Términus, que serà respectat i, amb tota probabilitat es convertirà en la terminal de la futura estació.

S'ha de pensar que el batle Fageda prometé que abans del pròxim juny ja s'inaugurarà una part del parc, i només tota l'obra de soterrament de les Avingudes quedarà per a després de les eleccions.

De moment, és possible que el solar pugui ser destinat a aparcaments, tal i com passa a una altra part del parc. No obstant això, les obres seran tan ràpides que el solar sofrirà una important transformació en poc temps, ja que els treballs s'aniran accelerant en pocs mesos.

L'antiga conselleria ha conegut nombrosos titulars al llarg dels anys així com no gaire competències fins fa poc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris