cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
29°

Cort inverteix nou milions en el programa d'animació de Nadal

Els xeremiers alegraran els carrers a partir del 14 de desembre

La campanya d'animació per a les festes de Nadal comptarà enguany amb un pressupost de nou milions de pessetes. Així ho va fer saber la regidora de Sanitat i Consum, Francisca Pol, qui explicà que l'esborrany de la campanya de Nadal 98, exposat en la taula de comerç d'ahir, contempla l'actuació de les bandes municipals, xeremiers, caparrots i cerca-viles. Aquesta és la innovació dins el programa d'activitats de Nadal respecte de l'any passat, amb l'objectiu d'animar els carrers comercials més cèntrics de Palma.

Les actuacions començaran el dia el 14 de desembre i acabaran el 4 de gener.
La inauguració de la campanya de Nadal 98 tindrà lloc el darrer divendres de novembre, dia 27, amb la primera actuació, el pregó de Nadal, i l'encesa de les llums de Nadal als carrers.

Enguany, la campanya ha comptat amb un pressupost de nou milions de pessetes aportades per la Regidoria. Serà l'àrea de Cultura l'encarregada d'organitzar i coordinar totes les activitats nadalenques.

A més de les actuacions als carrers comercials que el programa proposa a partir de diferents itineraris, l'1 de desembre es muntaran els dos mercats típics d'aquestes dates i que romandran oberts al públic fins el 4 de gener.

Un mercat es trobarà a la plaça Major, on els ciutadans, com cada any, podran adquirir tot tipus de productes nadalencs com figures de pessebre, arbres de Nadal, espelmes i dolços. L'altre, a la plaça d'Espanya, s'hi vendran articles de regal.

Segons s'ha acordat en l'esborrany del programa d'activitats, les actuacions es duran a terme a les onze del matí a la plaça Major i la plaça d'Espanya, i a les 17.00 hores, les actuacions dels carrers.

La regidora va explicar que dels dos mercats, el de la plaça d'Espanya és el que té més demanda per part dels comerciants, que volen exposar els seus productes en els estands.

Així mateix, Francisca Pol assegurà que s'intentarien compensar amb actuacions totes les molèsties causades als veïns, alguns dels quals han manifestat les seves queixes per les obres realitzades als carrers durant els preparatius del programa de Nadal en el transcurs d'aquests darrers dies.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris