cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
24°

Ramis reconeix la mala gestió del parc

El conseller se'n considera responsable polític «però la gestió correspon als directors»

Miquel Ramis, com a conseller de Medi Ambient, reconegué ahir a Diari de Balears la seva responsabilitat política pel deficient estat de conservació del Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, a Muro, «però "matisà" per davall meu hi ha el director general de Medi Ambient i el director del parc, que són els que s'han de responsabilitzar de la gestió».

Ramis reconegué que durant els dos darrers anys en el parc no s'han complert tal com pertoca les directrius del pla director del parc, la qual cosa ha provocat aquest deficient espai. «La meva obligació política és que hi hagi un pla de gestió i assignar un pressupost, i tot això s'ha fet. Ara, són el director general i el director del parc qui han de fer que això vagi endavant. És veritat que no s'ha fet bona feina, i per tal motiu no hi ha excusa que valgui. El que hem de procurar és que aquest problema no es torni a repetir».

És conscient que el parc natural ara només té un director en funcions. «És veritat, però el senyor Mayol va dimitir no fa gaire més de tres mesos, i aquí estam parlant d'una mala gestió des de fa dos anys. Que no diguin ara que el problema és que el director és provisional», diu el conseller.

Miquel Ramis diumenge passat de manera particular visità el parc per comprovar fins a quin punt les denúncies publicades al Diari de Balears eren certes. «He de reconèixer "declarà a aquest diari" que està malament, però abans de quinze dies començaran els treballs per netejar els canals». Ramis no és partidari de contractar personal dedicat exclusivament a la neteja dels canals. «És millor encarregar la feina a una empresa i exigir la feina ben feta».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris