cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

El servei de l'ORA es municipalitza i entrarà en funcionament pel novembre

Es crearan 300 places d'aparcament i s'ampliarà la zona d'estacionament

El servei de l'ORA (Ordenança Reguladora d'Aparcament) es municipalitzarà i entrarà en funcionament el mes que ve, segons va informar ahir la batlessa de Manacor, Catalina Sureda, a la roda de premsa que es va realitzar per fer conèixer la reedició del pacte del PP amb Eduardo Puche.

Sureda va explicar que podria ser interessant municipalitzar el servei de l'ORA, encara que de moment seria de manera provisional a causa de les obres de tancament al trànsit que es duen a terme al centre de la ciutat i les obres dels aparcaments subterranis de la plaça Jordi Caldentey que estan a punt de començar.

Eduardo Puche (CM), que a partir d'ara posseirà les delegacions d'Interior i Transports, va manifestar que estava previst crear un total de 300 places d'aparcaments i que la zona d'estacionament s'ampliaria als carrers adjunts als destinats a vianants.

Així mateix, l'ORA estarà inclosa dins el departament de Serveis Generals, que durà el nou regidor de Convergència Balear, Pere Vaquer, i que abans era competència d'Interior que duia Puche.

Torrent  

El tema del torrent de Manacor que va ser un dels problemes que va separar el PP i CM ha quedat estabilitzat amb l'acord del darrer plenari en demanar al Govern balear l'ampliació i reforma de l'actual llit. Segons la batlessa Sureda, «es mantenen conversacions amb la Conselleria de Medi Ambient per realitzar aquestes obres, però per altra banda també lluitam pel desviament, «ja que una cosa no lleva l'altra», assegurà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris