algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

CCOO suspèn la vaga de Seguretat i es mostra disposat a negociar

Després de tres dies de treva en les seves mobilitzacions, complint els serveis mínims, els vigilants jurats de CCOO anunciaren ahir la suspensió temporal de la vaga i, per tant, la represa de l'activitat laboral normal en els seus llocs de feina.

Aquesta suspensió serà efectiva durant una setmana, període que els sindicalistes consideren suficient perquè es produeixin gestos per part de la patronal del sector dirigits a desbloquejar el conflicte.

Ara els representants d'aquest sindicat esperen que el conseller Guillem Camps, mediador entre ambdues parts, els convoqui per començar un període de negociacions constructiu, tot i que, en paraules del secretari general de CCOO, Josep Benedicto, «fins ara la patronal s'ha negat sistemàticament a qualsevol tipus de diàleg».

Benedicto també va respondre a les darreres declaracions efectuades pels representants d'UGT, en les quals acusaven els treballadors de CCOO d'amenaçar i d'agredir físicament i verbalment aquells que no volien secundar la vaga. «Si és cert que hi ha hagut trucades dels nostres afiliats, nosaltres també n'hem rebudes. Per altra banda, totes aquelles accions agressives de qualque grup incontrolat les hem rebutjades de manera immediata».

Quant a la posició de Joan Amer, president de la patronal d'empreses de seguretat, negant-se a asseure's a negociar mentre no es desconvoqui la vaga, el secretari general manifestà que «això demostra el tarannà d'Amer. De totes maneres si és qüestió de posar noms podem parlar de 'suspensió temporal de la vaga'. Allò important és asseure's com més aviat millor per tal de trobar solucions».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris