cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
33°

L'Ajuntament haurà d'anar al jutjat en no pagar el redactor del PGOU

L'oposició critica la mala gestió urbanística del regidor Blanquer

L'Ajuntament de Manacor haurà d'anar a declarar als jutjats per no haver pagat la tasca realitzada pel redactor del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), Jaume Martínez, qui ha interposat un recurs contenciós administratiu a la Sala per aquest fet.

Durant els darrers dotze anys, Martínez ha treballat en distints avantprojectes i plans inicials del PGOU, amb les directrius polítiques marcades pels distints equips de govern que han passat per l'Ajuntament durant aquest temps.

Martínez sosté que el Consistori manacorí li deu diversos milions de pessetes per la seva tasca realitzada. A més de no estar d'acord amb la forma d'actuar de l'Ajuntament i concretament amb el delegat d'Urbanisme, Bartomeu Blanquer (PP), va decidir rescindir la seva col·laboració tècnica amb la Corporació municipal.

Reaccions  

D'altra banda, els grups de l'oposició, PSM, PSOE i AIPC, ja varen manifestar, durant la darrera sessió plenària, el seu malestar davant aquesta circumstància i han reiterat que la batlessa encara no ha contestat la petició que l'oposició li va dirigir sobre el cessament de Blanquer com a delegat d'Urbanisme.

Pere Mas, portaveu del grup municipal socialista, ha recordat que «fa uns mesos varen sol·licitar la dimissió del delegat d'Urbanisme, Bartomeu Blanquer o per contra el cessament per part de la batlessa com a regidor d'aquesta àrea. El que ens queda ben clar és que quan finalitzi l'actual legislatura no s'haurà redactat ni el Pla General d'Ordenació Urbanística ni tampoc s'haurà iniciat una modificació global de les Normes Subsidiàries».

D'altra banda, el grup municipal PSM de Manacor ja va presentar al seu dia un projecte de canvi de normes per començar a ordenar un poc l'actual situació urbanística que està patint el terme municipal de Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris