cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Tres joves resulten ferits en una escola després de caure des d'una tanca

Tres joves d'entre 17 i 18 anys resultaren ferits de diversa gravetat ahir migdia en el centre escolar del CIDE, després que caiguessin des d'una tanca situada en el recinte.

El fet es registrà devers les 13.10 hores, segons informà el servei de l'Associació Illes Balears. Sembla que els tres joves eren sobre la tanca i per causes encara desconegudes varen perdre l'equilibri i caigueren a terra. Tres ambulàncies, una d'aquestes amb un facultatiu, varen desplaçar-se fins al lloc per auxiliar els tres ferits, que varen ser evacuats d'urgència a la Mutua Balear de Palma.

Els tres estudiants varen ser assistits i necessitaren punts de sutura. Un va quedar ingressat per les greus lesions sofertes, ja que patia politraumatismes i fractures. És previst però que en les properes hores sigui donat d'alta i pugui tornar al seu domicili.

Els responsables del centre educatiu varen interessar-se per l'estat dels tres ferits i per les causes que provocaren l'accident. Sembla que la caiguda va ser producte d'una suposada imprudència dels tres joves, que no advertiren la perillositat de la tanca ni l'alçada a la qual romanien.

Els joves varen ser identificats en el centre mèdic com Víctor M.M., de 17 anys; Miguel Àngel V.L., de 17, i Miguel C.V., de 18. La identitat dels lesionats va ser facilitada per les Ambulàncies Illes Balears, ja que des del centre educatiu no es volgué indicar la filiació dels joves ni les circumstàncies en què es registrà aquest accident.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris