algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Acusen un professor de violar un nin de tres anys en un centre de Palma

El menor presentava l'annus molt dilatat segons l'informe mèdic

Un professor d'educació física que impartia classes en un centre educatiu de Palma en el curs escolar 97-98 ha estat investigat per agents del Cos Nacional de Policia després que un dels seus alumnes de tres anys hagués insinuat als seus pares que l'individu l'havia violat en tres ocasions. El menor ha estat sotmès a exploracions mèdiques i en els informes s'ha constatat que presenta el recte molt dilatat i amb restes d'arena. Després de declarar davant el jutge, el sospitós, de devers trenta anys, quedà en llibertat, tot i que la investigació encara continua.

El Grume (Grup de Menors) del Cos Nacional de Policia tingué coneixement dels fets arran d'un escrit elaborat per la Comissió de Benestar Social de Mallorca i que fou remès per la Fiscalia del TSJB. En el document s'explicaven els suposats abusos sexuals al nin de tres anys, alhora que s'adjuntaven els informes mèdics. Sembla que un facultatiu que examinà el menor afirmà que en tota la seva carrera no havia vist un annus tan dilatat.

La víctima, tot i les dificultats per comprendre les seves explicacions, va fer un seguit d'acusacions que apuntaven al sospitós. Així, afirmà que el professor d'educació física era el seu «nuvi» i que «tenia una mosca en el cul però el meu professor me la llevava». El menor recordà que almenys en tres ocasions es produïren els fets i que de vegades sagnava «però quan m'asseia el dolor fugia». Sembla que també tingueren lloc alguns tocaments en les parts íntimes. L'infant explicà que l'acusat li deia que no digués res als seus pares.

Els progenitors del menor sospitaren que alguna «cosa estranya» succeïa perquè notaren un comportament inusual en el seu fill durant l'època escolar, que canviava quan es trobava en període de vacances. Aquest fet, juntament als comentaris del nin varen provocar la denúncia.

El professor fou citat dijous a la Prefectura del Cos Nacional de Policia de Palma. L'home negà totes les acusacions i afegí que no recordava qui era el menor perquè tenia al seu càrrec més de cent alumnes. Després de ser presentat davant el jutge quedà en llibertat. L'home no té antecedents penals i assegurà que mai no ha abusat de menors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris