nubes rotas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
12°

El ple de l'Ajuntament aprova la privatització del servei d'aigües

El PP acusa de falta de transparència l'equip de govern

La gestió del servei municipal d'aigües passarà a ser gestionat per una empresa privada després que el ple municipal, amb els vots en contra del Partit Popular, aprovàs la proposta presentada per l'equip de govern.

Segons Bartomeu Vallori, que en la sessió plenària va ser el portaveu del PP, en aquest cas «ha estat una demostració més que l'equip de govern amaga les coses. Això de la privatització de l'aigua ho hem sabut abans pels diaris que per l'Ajuntament, i això és una vergonya. Fa dos anys que demanam informació, però no l'hem rebuda fins que dia 8 d'octubre ens donaren el dossier. Evidentment, no hi ha hagut temps a bastament per estudiar-lo».

Vallori fa referència a l'escrit presentat pel comitè d'empresa, que diu que en els dos darrers anys hi ha hagut beneficis de 56 i 26 milions. «Si és així no veiem per què és necessari privatitzar el servei».

Estacionaments  

Un altre punt conflictiu va ser la proposta de comprar un solar en el nucli urbà del Port de Pollença que serà destinat a aparcament públic. El ple aprovà obrir un termini de presentació d'ofertes, però ja és quasi segur que el lloc serà l'únic disponible que queda a la zona més cèntrica, el qual té una dimensió de 3.600 metres quadrats, que permetrà fer-hi unes 140 places d'estacionament. Aquest solar té un preu de venda de 210 milions de pessetes.

El grup municipal del PP també hi votà en contra, però presentà la proposta alternativa de fer els aparcaments públics en la zona del futur poliesportiu, «ja que és possible, sense fer massa canvis, destinar terreny per a 150 llocs d'estacionament, la qual cosa és més que la proposta actual i el cost seria molt baix. Això permetria destinar la resta dels doblers a pagar altres serveis, com aigua potable, canalització d'aigües brutes, que tanta falta fa en el Moll».

El ple aprovà el plec de condicions per a les obres d'ampliació del cementeri.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris