cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

La Plataforma demana la nul·litat de l'adjudicació de les Estacions

La Plataforma parc de les Estacions demana a l'Ajuntament de Palma que el concurs del projecte del parc es declari desert.
«Des de la Plataforma tornam a reivindicar la nostra primera proposta, pensam que és imprescindible que el concurs es torni a començar de bell nou, no contractant el projecte elegit i convocant un concurs internacional d'idees on es recullin les propostes del nostre primer manifest». Aquesta sol·licitud la realitzen conscients de la posició negativa de Cort.

Cal recordar que va ser aquest mateix dimecres quan l'equip de govern (PP) aprovà en solitari l'adjudicació del projecte del parc de les Estacions a l'empresa Dragados y Construcciones i, a més, desestimà una iniciativa que proposava, en el mateix sentit que la Plataforma, l'agrupació municipal d'Esquerra Unida.

No obstant això, insisteixen en la proposta. Alhora que reclamen que no se soterrin les Avingudes i que no es faci l'aparcament. «Fomentant els aparcaments al nucli antic i soterrant les Avingudes aïllam l'eixample del casc antic per als vianants», sentencià al respecte la coordinadora del Grup d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) a Palma, Margalida Bauçà, que ahir parlava com a representant de la Plataforma parc de les Estacions.

Així, dins les seves reivindicacions tornava a sortir la zona arbrada i exposaven la necessitat de «donar un sentit unitari a les Avingudes i no crear sorpreses noves cada parell de metres». Així, comentaven «l'error» comès per l'Ajuntament de Palma alhora de dissenyar el planejament urbanístic. «Fan coses parcials, que no es coordinen i per això tot queda deslligat», sentencià Bauçà.

Ara per ara, la Plataforma, amb el GOB al capdavant, continuarà recollint firmes fins a finals de mes. Aquestes signatures, amb les que es dóna suport a la postura de la Plataforma, seran remeses a l'Administració local un cop finalitzada la campanya ciutadana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris