cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Ramis: «No permetrem que el Consell faci l'ordenació del territori»

El conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, indicà ahir que «no permetrem que el Consell Insular faci l'ordenació territorial de Mallorca», destacant que «a la nostra moratòria quedarà ben clar que la institució insular no pot entrar en competències que no són seves».

Ramis també destacà que «seran les directrius les que determinaran els sostres de població. Només després es permetrà seguir creixent o no». També destacà que «l'ordenació final quedarà establerta en els plans territorials parcials (PTP) que s'aprovaran després de les directrius». En aquest sentit, indicà que «mentre, si qualque Ajuntament té necessitat d'aprovar unes normes subsidiàries que suposin un creixement racional, ho podrà fer».

Els experts també donaren ahir la seva opinió. L'advocat i escriptor Josep Melià, especialista en qüestions urbanístiques, afirmà ahir en el programa Amics i coneguts de TeleNova que «indubtablement, i des d'una perspectiva estrictament jurídica, les competències en ordenació del territori corresponen al Govern balear i no al Consell».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris