cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Concurs de borsa UIB-Banca March

La Banca March i la UIB han convocat la segona edició del concurs borsari, que ahir va ser presentat als alumnes. En aquesta ocasió, emperò, no estarà restringit als estudiants que cursin uns estudis concrets (Econòmiques, Administració, Direcció d'Empreses, etc.), sinó que hi podran participar tots els estudiants de la UIB.

La finalitat d'aquesta iniciativa és promoure el coneixement del Mercat Continu de Valors (Borsa) i fomentar el treball en equip. Per poder participar-hi, Banca March i la UIB facilitaran als interessats un test sobre terminologia i conceptes bàsics, de manera que les respostes siguin puntuables per a l'elecció dels candidats. La participació es realitzarà mitjançant equips, integrats cada un per cinc persones. Per poder entrar en un grup serà precís que l'alumne cursi tercè o quart a la UIB.

Els equips seleccionats disposaran d'una quantitat inicial de 500.000 pessetes, de les quals Banca March n'aportarà 375.000 i cada equip, 125.000, a raó de 25.000 pessetes per alumne. Els grups gestionaran la inversió del patrimoni inicial mitjançant l'adquisició de valors en el mercat continu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris