cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 13°
13°

El PP de Cort donà llum verd al projecte del parc de les Estacions

El regidor Carlos Ripoll va qualificar de «gran parc anglès» el disseny que ha redactat l'arquitecta Carme Pinós

L'equip de govern de l'Ajuntament de Palma va quedar sol a l'hora d'acceptar l'informe emès per la comissió tècnica del Parc de les Estacions que es pronuncia a favor de Dragados y Contrucciones. No obstant això, el vots de l'agrupació popular, amb majoria, foren suficients per poder adjudicar a la promotora abans esmentada l'execució del projecte de les Estacions.

Dragados, i més en concret l'equip redactor del projecte que dirigeix l'arquitecta Carme Pinós, ara tindrà dos mesos per solucionar les prescripcions recollides en el document del jurat, abans de procedir a l'execució del projecte. El temps començarà a comptar, emperò, un cop el consorci del Parc de les Estacions ratifiqui l'acord que adoptà ahir el ple de la Corporació local, segons concretà el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll.

Així, Ripoll explicà que hauran de refer el projecte per «endolcir el disseny de la passarel·la» i «llevar-hi les rampes per fer el passeig de vianants més agradable». Quant a la zona soterrada de les avingudes, afirmà que hauran d'afegir dos carrils més per arribar als sis que estableix el plec de condicions, «encara que això els representi menjar-se algunes places d'aparcament».

Igualment, informà que la insuficiència de l'espai verd la resoldrà la promotora introduint noves espècies mediterrànies. I que això no costarà res a l'Ajuntament. «El concepte de la senyora Pinós es d'un gran parc anglès», sentencià, per després afegir que «la maqueta més bonica era la que menys verd tenia. Crec que tindrem un gran parc, redactat per grans tècnics, pels mateixos que, curiosament, també varen guanyar l'anterior concurs d'idees del parc».

Així, Ripoll va escometre els arquitectes i les entitats ciutadanes que firmaren el manifest per evitar que el concurs es dirigís a promotors i no a arquitectes. Comentà que un sector dels arquitectes s'enfrontaren amb l'Ajuntament i també amb el Col·legi perquè no havien guanyat les eleccions i que un altre sector s'havia alçat perquè no els havien acceptat el projecte.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris