cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Intoxicades tres persones a Cala Mesquida per una fuita de clor líquid

Una excavadora perforà una bombona en una obra

Tres persones resultaren intoxicades ahir horabaixa a causa d'una fuita de gas en una bombona de clor líquid a Cala Mesquida (Capdepera). Una excavadora que feia uns treballs en unes obres va perforar de manera accidental el recipient i el conductor del vehicle, a més dues persones majors, inhalaren els gasos tòxics.

L'accident es produí poc després de les quatre de l'horabaixa. L'operari de l'excavadora es disposava a fer un clot en una obra per reformar un hotel. Quan la pala va començar a funcionar colpejà la bombona de clor líquid i el gas començà a sortir a pressió. Un matrimoni de 78 i 73 anys que es trobava en el local per inspeccionar les obres va patir els efectes de la inhalació de gas i resultaren intoxicats, així com el conductor de l'excavadora.

Més de cinquanta turistes que es trobaven en un hotel proper foren ràpidament evacuats per evitar que també s'intoxicassin. Els cossos de seguretat foren avisats en poc temps i hi arribà la Guàrdia Civil, els bombers del CIM i la Policia Local. Els bombers utilitzaren màscares antigàs per poder manipular la bombona i comprovar que no hi havia perill mentre que els tres ferits eren traslladats a un Pac de la zona. Llavors es decidí ingressar-los a l'hospital de Manacor on quedaren en observació. Segons informaren fonts mèdiques, la vida dels tres intoxicats no corre cap perill. Els turistes que havien estat desallotjats varen tornar a les seves habitacions i la situació tornà a la normalitat.

Ahir es desconeixia com la bombona havia arribat a aquell punt tan perillós. Els investigadors creuen que alguna persona la col·locà allà per distracció o que algun individu amb males intencions decidí fer una «broma pesada» sense tenir en compte la desgràcia que podria haver tingut lloc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris