cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
23°

Treva temporal en les mobilitzacions dels guàrdies jurats

El conseller de Treball es reuní ahir amb el comitè de vaga de CCOO

Els treballadors de la Seguretat Privada de CCOO acceptaren ahir paralitzar temporalment les mobilitzacions que han duit a terme durant aquestes darreres setmanes.

El comitè de vaga d'aquest sindicat es va reunir ahir dematí amb el conseller de Treball del Govern balear, Guillem Camps, que els va demanar un període de tranquil·litat per tal de «baixar la tensió», que després dels darrers esdeveniments havia pujat de manera considerable.

Camps, que farà el paper d'intermediari per intentar trobar una sortida al problema que pateix el sector, escoltarà avui la posició de la patronal en relació al conflicte i a continuació farà el mateix amb els representats d'UGT i USO.

Quant a la reunió d'ahir, els representats sindicals destacaren la receptivitat del conseller per dialogar, alhora que lamentaren els extrems a què s'havia arribat en les mobilitzacions dels darrers dies.

Una vaga polèmica

D'ençà que els treballadors de la seguretat privada varen començar els actes reivindicatius en què reclamaven millores al sector, la polèmica no ha deixat d'estar present a les diferents mobilitzacions. Col·lapses de trànsit, càrregues policíaques, antidisturbis...i renou, molt de renou que, finalment, pot tenir recompensa: la creació d'una taula per al diàleg

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris