cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Investiguen la mort d'un home que aparegué en una finca de Campos

Efectius de la Guàrdia Civil investiguen la mort d'un home de 65 anys que aparegué mort ahir dematí en una finca de Campos. Segons les primeres hipòtesis, se suposa que Joan Juan Calafat morí a causa dels cops soferts en el crani després de caure al terra en sentir-se indisposat.

El cadàver fou localitzat poc després del migdia per un veí del poble en el quilòmetre 2'200 de la carretera que connecta Campos amb la Ràpita. El cos es trobava estès en els terrenys de la finca coneguda com es Vall i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es dirigí ràpidament a aquell punt per començar-ne les tasques d'identificació.

El cadàver presentava dos forts impactes en el cap i la boca, que se suposa que foren produïts a causa d'una caiguda fortuïta que, molt probablement, venia precedida d'una indisposició. El jutge ordenà l'aixecament del cadàver i la pràctica de l'autòpsia. Amb aquesta es podrà saber si Joan Juan Calafat se sentí indisposat abans de caure o simplement llenegà mentre passejava per la finca des Vall i es colpejà el crani amb unes roques.

Els familiars del difunt foren avisats de la desgràcia i es desplaçaren al lloc dels fets. Sembla ser que l'home freqüentava aquella zona, on solia passejar cada dia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris