cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 26°
26°

L'autòpsia determina que Barry morí a causa d'una hemorràgia cerebral

Familiars del disminuït arribaran a l'Illa per reconèixer-ne el cadàver

L'autòpsia realitzada al cadàver de Barry Denne, el disminuït psíquic que desaparegué a Magaluf, ha determinat que morí a causa d'una hemorràgia cerebral, segons han informat fonts judicials. D'aquesta manera es confirma que l'home morí per causes naturals i que la seva defunció no es produí de forma violenta.

D'altra banda és previst que en les properes hores arribin a Palma alguns familiars de Barry per efectuar-ne la identificació oficial del cadàver. Tot i que en un principi ja se suposà que el cos sense vida localitzat a cala Vinyes era el de Barry, ja que duia la mateixa roba, cal esperar la confirmació dels familiars de l'ara difunt.

Gestions  

Una vegada que s'hagi acabat amb la investigació del cas es començaran les gestions per tal de repatriar Barry al Regne Unit, on serà enterrat en la seva ciutat natal.

Barry Denne, de 43 anys però amb l'edat mental d'un nin de cinc, desaparegué de l'hotal Jungla Fiesta de Magaluf el passat 14 de setembre, aprofitant una distracció dels seus monitors. Sembla ser que durant uns dies l'home caminà sense cap destí per aquella zona i finalment patí l'hemorràgia cerebral. Barry necessitava prendre una medicació cada dia per evitar que li ocorregués alguna desgràcia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris