algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Foment no ha comunicat a la Sala el tancament de la carretera de Sóller

Ho consideren una manca de respecte de la Conselleria

L'anunci del tancament de la carretera de Sóller per les obres d'instal·lació de les canonades per a l'aigua de sa Costera, a partir d'ahir vespre, ha provocat sorpresa i sobretot indignació dins l'Ajuntament.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la Conselleria de Foment no ha comunicat en cap moment al consistori la intenció de tancar la carretera i la informació que ha rebut ha estat mitjançant l'anunci publicat a la premsa local, segons ens va comentar el regidor solleric del PSOE, Ramon Socias.

També el PP local, en boca del seu president, Bartomeu Darder, que a més és enginyer de l'esmentada Conselleria, ha fet pública la seva indignació per no haver-ne estat informat, i en fa responsable el novell director general de Carreteres, J. A. Ramonell, que tal volta ha pagat la novatada del poc temps que fa que ocupa el càrrec.

Segons Darder, hauria estat lògic que la Conselleria ho comunicàs a l'Ajuntament ja que s'hauria pogut esdevenir algun acte important a Sóller i sobretot per casos de possible urgència.

En el moment d'escriure aquestes ratlles es desconeixia si l'Ajuntament havia rebut o no cap notificació sobre el tancament de la carretera o no, encara que en tot cas, els polítics esmentats coincidiren a assenyalar que l'actuació de la Conselleria era una total manca de respecte cap a la primera institució de la ciutat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris