lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
24°

Troben el cos del disminuït psíquic que desaparegué a Magaluf

El cos del britànic Barry Denne estava ja en avançat estat de descomposició

El cadàver de Barry Denne, el deficient mental que desaparegué el mes de setembre, va ser trobat ahir migdia per un turista en una zona boscosa de cala Vinyes (Magaluf). El cos sense vida presentava un avançat estat de descomposició i segons les primeres investigacions efectuades per la Guàrdia Civil, sembla que no existeixen signes de violència.

Devers la una del migdia, un turista que passejava pel bosc proper a cala Vinyes va veure allò que semblava el cos d'una persona en un monticle situat a pocs metres de la carretera. En apropar-s'hi comprovà que es tractava d'un cadàver en avançat estat de descomposició. La Guàrdia Civil va ser avisada del fet i agents de la Policia Judicial es desplaçaren a aquell punt per tal d'iniciar les investigacions. De les primeres hipòtesis es deduí que Barry va refugiar-se en el bosc i que morí per causes naturals, ja que a primer cop d'ull no presentava signes exteriors de violència.

El forense confirmà les suposicions dels investigadors i determinà que l'home morí poc després d'haver desaparegut de l'hotel Fiesta Jungla de Magaluf, on passava uns dies de vacances amb un grup de deficients mentals. La jutgessa de guàrdia ordenà l'aixecament del cadàver i la pràctica de l'autòpsia per determinar alguns aspectes que envoltaren la mort d'aquest turista britànic.

Alhora, els monitors que s'encarregaren del grup en el qual anava Barry i que ara són al Regne Unit varen ser avisats de la troballa i es mostraren molt afectats pel final d'aquest cas. També s'envià un fax al Consolat britànic donant els detalls de la investigació duita a terme per la Guàrdia Civil.

Barry Denne desaparegué de l'hotel Fiesta Jungla de Magaluf durant la matinada del 15 de setembre, aprofitant un distracció dels seus monitors. Al sendemà es donà avís a la Guàrdia Civil i dos dies més tard un cambrer comunicà que l'havia vist en el passeig marítim de Palmanova. Malauradament no pogué ser localitzat i a poc a poc les esperances de trobar-lo amb vida anaren minvant. Els monitors informaren que Barry, que tenia l'edat mental d'un nin de quatre anys, necessitava prendre uns medicaments per evitar les reaccions violentes que solia tenir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris