cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

El batle afirma que els del PSOE perden els nervis i diuen dois

Criticaren la manca de rampes per a minusvàlids als carrers Major i Comerç quan s'estaven construint

Les rampes d'accés per a minusvàlids a la zona empedrada dels carrers Majors i Comerç d'Inca començaren a ser construïdes divendres, amb la qual cosa les obres de reforma d'aquesta zona comercial compleixen amb la Llei 3/93 de la Comunitat Autònoma per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

El grup municipal socialista PSOE, el mateix divendres i coincidint amb el començament de la construcció de les rampes per als minusvàlids, va remetre als mitjans de comunicació un comunicat expressant la seva disconformitat perquè no es tenia en compte la Llei de supressió de les barreres arquitectòniques. «Aquesta actitud resulta totalment incoherent tenint en compte que l'Ajuntament va demanar subvencions per a l'eliminació de barreres arquitectòniques».

El batle Pere Rotger recomana als del PSOE «que tenguin paciència perquè perden els nervis i això els fa dir dois. No només es fan les rampes per als minusvàlids, sinó també per facilitar l'accés als vehicles per a la càrrega i descàrrega de material als comerços».

Pel que fa a la crítica a la jardinera, «és una qüestió de criteris. A uns els agradarà i als altres no. És veritat que hi ha una escala per als vianants però també hi haurà una voravia d'un metre i mig d'ample per la qual cosa hi haurà espai suficient per a l'accés dels minusvàlids per la part baixa».

Pere Rotger vol que es tengui en compte que les obres encara no estan acabades. «Hi ha certs espais de l'empedrat on l'aigua queda embassada i així ho vàrem fer notar al constructor. La seva resposta va ser que ja ho sabia, i que tenia previst fer les rectificacions que fossin necessàries abans d'entregar l'obra acabada».

Contrastar

Els que treballam en aquest diari tenim per costum intentar contrastar al màxim les notícies que ens arriben, per tal d'oferir al lector la veritat més aproximada a la realitat. Així ho férem després que Francina Armengol ens deixàs el seu comunicat, i per donar més relleu a la seva crítica anàrem a fer fotos, però la nostra sorpresa fou comprovar com les rampes s'estaven construint. És sorprenent la dificultat que tenen alguns per contrastar les coses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris