cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El PP té assegurada la batlia durant el que queda de legislatura

Està a punt de firmar l'acord definitiu amb CM per refer el pacte de govern i garantir l'estabilitat

El Partit Popular i Convergència de Manacor (CM) estan a punt de firmar l'acord definitiu per tornar a refer el pacte de govern de l'Ajuntament de Manacor i garantir l'estabilitat municipal i la batlia al PP fins que acabi l'actual legislatura.

Fonts del PP han confirmat que divendres passat, dia 9 d'octubre, ja es va establir un preacord entre PP i CM en una reunió realitzada a Montuïri en què era present el president regional del PP, Joan Verger.

De fet, la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), va anunciar el mateix divendres passat, mitjançant un comunicat de premsa, que «ja s'han mantingut els primers contactes amb Convergència de Manacor. Sembla que els resultats han estat prou satisfactoris per esperar que d'aquí a pocs dies es pugui arribar a un acord definitiu».

L'acord es podria firmar avui capvespre en una reunió en la qual participaran la batlessa Sureda, Eduardo Puche (CM), el president regional del Partit Popular, Joan Verger, i fins i tot el president de la Comunitat Autònoma, Jaume Matas.

D'altra banda, la batlessa té previst donar a conèixer en roda de premsa els nomenaments de càrrecs d'Eduard Puche i del nou regidor de Convergència Balear, Pere Vaquer.

En principi, Vaquer es quedaria els mateixos càrrecs d'Antoni Mercant, que recentment va dimitir al·legant motius personals i passarà a cobrir Serveis Generals, la delegació de Cales de Mallorca i no es descarta que ocupi també la regidoria de Turisme.

Eduardo Puche tendria els mateixos càrrecs d'abans, Interior i Transports, encara que la batlessa estudia la possibilitat de continuar al capdavant de la delegació de Comunicacions.

D'altra banda, el secretari general de Convergència Balear, Pere Llinàs, va anunciar en l'acte de presentació de Pere Vaquer que la formació ja ha iniciat una ronda de negociacions amb distints grups independents amb l'objectiu de constituir una candidatura conjunta amb vista a les properes eleccions municipals i no es descarta Convergència de Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris