cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
29°

La Casa de la Vila s'instal·la a l'edifici de les Escoles Velles

La Casa Consistorial de Petra s'instal·larà de manera definitiva a l'edifici de les Escoles Velles. Així es va acordar a la darrera sessió plenària en la qual tots els partits hi estigueren d'acord.

El batle, Joan Font (PSM), va explicar que l'edifici que fins ara havia allotjat l'Ajuntament es convertiria en la biblioteca municipal i que es durien a terme alguns canvis. Actualment es fan obres de reforma a l'antiga Casa de la Vila consistent a arreglar la torre del campanar i la teulada. També s'habiliten les aules de la Policia per fer-les més amples.

La intenció és que l'antic Ajuntament es converteixi en un centre cultural on també es podran dur a terme conferències i exposicions, ja que l'edifici compta amb dues plantes.

Així mateix, l'aula on ara està ubicada la biblioteca municipal a l'edifici de les Escoles Velles s'habilitarà per a dependències municipals.
El portaveu del grup municipal d'Unió Mallorquina, Miquel Jaume, va instar el batle Font que abans de fer cap obra es comanàs un projecte de modificació i que fos estudiat per tots els membres de la corporació.

L'Ajuntament es va traslladar de manera provisional a les Escoles Velles mentre es feien les obres de reforma a l'antic edifici de la casa consistorial. Darrerament s'ha comprovat que aquesta ubicació és més adient.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris