cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

Volen que Son Tugores sigui classificat zona verda

La Plataforma cívica Son Tugores, Parc Públic vol que l'Ajuntament d'Alaró s'afegeixi a la moratòria urbanística decretada pel Consell Insular per desclassificar els terrenys d'aquesta possessió, de més de 12.000 metres quadrats, que es troben situats vora el nucli urbà.

La finca de Son Tugores està qualificada a la normativa urbanística del municipi com a sòl urbanitzable. Per aquest motiu, la Plataforma fa comptes lliurar al consistori una proposta perquè el plenari declari la possessió com a zona verda.

Els membres de la Plataforma creuen que «la manca d'un projecte concret per a Son Tugores no fa més que fomentar l'especulació. Així, recorden que diferents constructors ja han fet arribar propostes a l'Ajuntament per urbanitzar la zona i construir-hi cases». D'altra banda es defensa que «ha arribat l'hora de predicar amb l'exemple i la major dificultat es troba en el fet d'aplicar a ca nostra allò que els partits prediquen des de Palma. Comencem per casa nostra que es de tots i no reclamarem indemnitzacions».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris