cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Puche pactarà amb el PP després de la disculpa pública feta per la batlessa

L'edil de CM diu que no posarà condicions fortes, però el torrent s'ha d'arreglar

Eduard Puche, regidor de Convergència de Manacor (CM), està disposat a tornar a pactar amb el Partit Popular després de complir-se una de les seves condicions: una disculpa pública de la batlessa, Catalina Sureda (PP), per haver-lo fet fora de l'equip de govern ara fa dos mesos.

«De moment em conform amb el comunicat que ha fet la batlessa disculpant-se. Aquest cap de setmana ens hem de veure amb el PP i llavors jo em reuniré amb el comitè del meu partit i decidirem el que convengui pel bé de Manacor», afirmà Eduard Puche. Sobre les condicions que exigirà per donar la majoria al PP Puche digué que «no seran gaire fortes. Amb el tema del torrent jo continú pensant el mateix i crec que abans de fer la desviació s'ha d'arreglar l'actual llit». Aquest darrer és un dels aspectes en què el PP no està d'acord.

La disculpa de la batlessa arribà passades les 10.30 hores de divendres a la redacció. En el segon paràgraf afirma que «malgrat certes circumstàncies obligaren a la Batlia a assumir els càrrecs aleshores en mans del regidor Eduard Puche; aquesta acció de cap manera significà una pèrdua de confiança en l'esmentat regidor i lamentam que l'abans dita decisió donàs lloc a equivocades interpretacions». El comunicat també diu que en breus dies s'arribarà a l'acord definitiu amb Convergència de Manacor per governar de forma conjunta fina a final d'aquesta legislatura.

Sobre la reunió amb l'oposició, el portaveu de CM va voler explicar que ell volia sentir totes les parts. Els grups de l'oposició, PSM, PSOE i AIPC, després de la reunió d'ahir ja ho veuen clar i malgrat es pletjàs la moció de censura creuen que ha de ser la batlessa Sureda i el PP qui s'han de moure per aconseguir la governabilitat. També, el grup es mostrà contrari a la moció a 8 mesos de les eleccions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris