cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Les benzineries abaixen més d'una pesseta els preus del combustible

Els ciutadans de les Illes pagaran entre una pesseta i una pesseta i mitja menys pel combustible que facin servir als seus vehicles.
Després de la liberalització dels preus de les benzines decretada pel Govern espanyol, les diferents companyies del sector decidiren baixar el combustible una mitjana d'una pesseta respecte els preus anteriors. D'aquesta manera, la benzina «súper» se situa ara al voltant de les 115'1 pessetes el litre, quan abans costava més de 116, mentre que el gasoli passa a tenir un preu mig de 90'90. La davallada més important, emperò, l'ha experimentada la benzina sense plom, que ha passat d'un preu mitjà de més de 111 pessetes a no arribar a les 110.

La pràctica totalitat de les estacions de servei de Mallorca començaren a baixar els preus la nit de divendres.
Així, la primera empresa que va anunciar aquesta rebaixa va ser BP, que està implantada arreu de l'Estat i que té en funcionament diferents estacions a Mallorca.

A partir d'ara, amb la decisió presa per l'Executiu, les companyies de tot l'Estat podran pujar o davallar sempre que vulguin els preus de les benzines, cosa que, en opinió del ministre d'Indústria i Energia i portaveu del Govern central, Josep Piqué, beneficiarà els consumidors, que s'aprofitaran de la competència entre les diferents empreses.

El ministre volgué tranquil·litzar d'aquesta manera els consumidors que temien que la manca de límits provocàs abusos per part de les companyies.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris