cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

Una dona embarassada resulta ferida greu en un incendi a Portocristo

Una dona embarassada de cinc mesos, Catalina Gayà Nicolau, va resultar ferida de gravetat la matinada d'ahir a causa d'un incendi que va tenir lloc en el seu domicili, situat a Portocristo. Segons varen informar fonts mèdiques, ni la seva vida ni la del nadó que du dins no perillen.

Alcohol

L'incendi començà passada la mitjanit, en una cinquena planta d'un edifici situat en el número 17 del carrer del Mar de Portocristo. Segons les primeres investigacions, la dona, de devers 25 anys, s'estava preparants uns bafs d'eucaliptus en un aparell que funciona amb alcohol cremat. Aquesta substància va propagar-se fora de l'aparell i s'originà un incendi.

Els Bombers del CIM, la Policia Local i la Guàrdia Civil acudiren al lloc dels fets i procediren a evacuar els habitants de les altres plantes. Una ambulància s'encarregà de traslladar la dona a l'Hospital de Manacor i més tard a Son Dureta, on quedà ingressada en estat greu. Els facultatius varen efectuar-li una sèrie de proves per determinar si el nadó havia patit algun dany i es comprovà que es trobava en perfecte estat. Catalina Gayà patí cremades de segon grau a les mans, les cames i l'abdomen. És previst que la ferida continuï ingressada durant un temps a l'hospital de Son Dureta fins que es recuperi de les cremades sofertes.

Per la seva banda, els bombers varern aconseguir sufocar les flames, tot i que el domicili de la dona ja havia patit importants desperfectes en la majoria d'estances. Una vegada controlat l'incendi els veïns de l'edifici, que no varen resultar ferits, pogueren retornar als seus pisos amb tota normalitat.

La Guàrdia Civil investigà les causes de l'incendi i determinà com a principal hipòtesi l'alcohol que hi havia en l'aparell escalfador.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris