cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

El PP negocia amb Puche per tornar a formar govern i evitar la censura

La batlessa Sureda admet que el cost polític del pacte serà molt elevat

La batlessa de Manacor i presidenta del Partit Popular de Manacor, anuncià ahir que estan negociant la reincorporació d'Eduard Puche (CM) a l'equip de govern per tal d'aconseguir una majoria estable i així evitar la moció de censura. Sureda va admetre que el cost polític de tornar admetre Puche seria molt alt.

«La junta local del PP ha decidit que amb aquesta situació en què es troba l'Ajuntament de Manacor no podem seguir. Dilluns al ple es varen paralitzar obres molt importants per al municipi i per això hem de tornar a formar una majoria estable». Després de molt d'insistir per part de la premsa, Sureda va afirmar: «El primer partit amb què he tingut converses és CM i si aquest falla hi ha possibilitats de mirar altres vies o seguir en minoria».

Sureda carregà contra l'oposició perquè, segons ella, «havíem acordat una ordre del dia a la junta de portaveus i a l'hora del ple ho varen voler canviat tot».

Eduard Puche fa dos mesos va ser destituït per la batlessa per un enfrontament que va mentenir amb el PP. Al respecte Sureda digué: «allò no va ser definitiu i quedàrem a tornar a parlar».

La possibilitat que els treguin de la batlia per una moció de censura, afirmà que «tot és possible som en minoria».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris