cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Detingut un home que simulà ser víctima de la màfia colombiana

Assegurà a la Policia Local que dos proxenetes l'obligaven a treure doblers de caixers automàtics de Palma

Un individu de 33 anys que respon a les inicials de T.M.M. ha estat detingut per la Policia Local acusat de simular un delicte, ja que denuncià dues dones colombianes que suposadament l'extorsionaven quan realment el que feia era aconseguir doblers d'elles.

Tot començà quan la Policia Local rebé la denúncia de T.M.M. per un suposat delicte d'extorsió, detenció ilegal i robatori amb violència. L'home assegurava que existia una «màfia» colombiana a Palma relacionada amb la prostitució. En la seva versió assegurava que mantenia una relació amorosa amb una prostituta que treballava en un conegut local de la ciutat i que després d'alguns mesos de contactes decidiren viure plegats. En aquell temps, i segons el relat de l'ara detingut, començaren les extorsions per part de dos homes proxenetes que l'obligaven a realitzar extraccions de doblers en caixers automàtics mentre l'amenaçaven amb una navalla. Segons l'home, si no entregava aquests doblers als individus seria denunciat per part de la seva companya del robatori de quatre-centes mil pessetes.

Els investigadors del Districte de Llevant efectuaren diverses gestions i procediren a la detenció de dues dones de nacionalitat colombiana que foren identificades com M.C.R., de 27 anys, i P.S.C., de 22. A mesura que les diligències avançaven, els agents que duien el cas detectaren alguns aspectes que feien pensar que el denunciant havia comès una simulació de delicte.

Dijous, T.M.M. fou arrestat per la Policia Local ja que es pogué demostrar que la seva denúncia era tan sols un muntatge per tal d'aconseguir els serveis d'una de les acusades. Segons la versió de la Policia Local, T.M.M. va sostreure quatre-centes mil pessetes a M.C.R. i anava tornant aquests doblers en petites quantitats amb la finalitat de guanyar-se la confiança de la dona.

Marca bitllets

S'ha de destacar també que M.C.R. utilitzà un enginyós mètode per tal de poder demostrar que el denunciant era realment el delinqüent, ja que marcà amb un petit signe els doblers que aconseguia amb la prostitució i que foren lliurats a l'ara detingut. Els agents de la Policia Local de Palma aconseguiren interceptar a T.M.M. alguns d'aquests bitllets.

Bona feina  

La tasca de la Policia Local en aquest cas ha estat molt imporper tal d'aconseguir desemmascarar la suposada «víctima» de la màfia. Ara cal saber què deuen pensar les dues dones innocents que foren arrestades sense justificació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris