algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

El batle farà classes als veïns per evitar el desgavell creat amb el fems

L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb les escoles i les entitats locals

El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE) ha anunciat que l'Ajuntament llançarà una campanya per sensibilitzar i conscienciar els ciutadans perquè mantinguin nets els carrers i places del poble.

«M'he posat en contacte amb les escoles i entitats locals per dur a terme aquesta campanya i també hem sol·licitat una subvenció al Consell de Mallorca perquè ens ajudi sobre aquesta qüestió», explica Jaume.

El batle creu que «és important començar a educar sobretot els joves per treure'n el fruit en el futur».
El batle considera que el fet de retirar els contenidors del poble «ha estat un encert, ja que la imatge d'Algaida ara és molt més bona que quan hi havia els contenidors, perquè cada dia estaven plens de fems i provocaven males olors».

Els contenidors que eren al poble s'han traslladat als afores, encara que aquesta mesura no és suficient perquè moltes vegades es veuen també desbordats de brutícia.

El batle Jaume ha explicat que «a més de la recollida que realitza l'empresa concessionària de la Mancomunitat del Pla, Ferroser, hem contractat una altra, Baresa, que s'encarrega de la recollida d'objectes voluminosos cada primer i tercer dijous de cada mes i també passa a recollir-los a domicili si telefonen a l'Ajuntament».

Jaume ha comentat que «s'haurà de comprovar si els tres dies a la setmana que el camió passa a recollir els fems basten i si és necessari augmentar un dia més. També hem sol·licitat deu contenidors més per posar a fora vila i paperes pels carrers i places, d'aquesta manera el poble estarà ben net».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris