cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Més de vint habitants de Son Banya s'enfronten a una patrulla

Més de vint habitants de Son Banya provaren d'evitar la detenció d'un jove que havia sostret una motocicleta i que s'havia dirigit al poblat amb la suposada intenció de comprar droga.

Una patrulla del Cos Nacional de Policia que era en servei de vigilància nocturna per la zona detectà la presència d'un jove que arrossegava una motocicleta.

Els agents varen interceptar-lo i comprovaren que era menor d'edat. En demanar-li que s'identificàs donà un nom fals i no va poder facilitar documentació del vehicle que portava. Els policies feren algunes gestions i descobriren que la motocicleta havia estat sostreta dia 18 de setembre.

Quan els agents es disposaven a introduir el menor en el cotxe policíac, una vintena d'habitants del poblat sortiren en defensa del sospitós i amb mètodes violents provaren d'impedir que l'individu fos detingut. Altres patrulles foren avisades i arribaren a temps per evitar que els seus companys fossin atacats. El menor va ser entregat en custòdia a sa mare i quedà a disposició del Jutjat de Menors.

Per la seva banda, les patrulles que es desplaçaren al poblat de Son Banya aconseguiren calmar els ànims de la vintena de persones que havien sortit en defensa del menor i la situació tornà a la normalitat en poc menys de mitja hora.

La motocicleta sostreta, que presentava alguns petits desperfectes en diverses parts, fou lliurada al legítim propietari.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris