cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
30°

Abusa de nines en ascensors de Palma

L'actualitat ens demostra que cada dia es produeixen noves accions delictives contra les dones i els menors. Sis nines d'entre vuit i dotze anys han estat víctimes dels abusos i amenaces d'un individu que les assalta en diferents ascensors de Palma.

Segons les investigacions duites a terme per la Policia, els fets es remunten un any enrere quan una de les menors entrà en un ascensor amb l'individu. Després d'amenaçar-la amb una ganivet aconseguí efectuar alguns tocaments. Finalment l'home fugí mentre avisà la nina que no digués res als pares.

El Grume (Grup de Menors) del Cos Nacional de Policia ha iniciat una investigació per tal de localitzar aquest individu. Els agents han rebut ja sis denúncies d'amenaces o tocaments i se sospita que pot haver-hi més víctimes. Per aquesta raó se sol·licita a totes aquelles persones que han patit aquests tipus d'abusos que donin avís a la Policia.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha detingut un individu de 33 anys, Pedro Jesús J.P., per suposats maltractaments continuats a la seva dona. La dona es troba actualment ingressada en un centre d'acollida davant la por que té de tornar a casa, situada a Marratxí, ja que l'individu quedà en llibertat després de ser presentat davant l'autoritat judicial.

També la Policia Local de Palma detingué ahir un home de 71 anys com a suposat autor d'un delicte d'incendi intencionat. Els fets es produïren a les sis i mitja de la matinada, després que el detingut compràs una botella de benzina amb la qual ruixà la porta d'entrada del pis per després calar-li foc.

L'home ha reconegut els fets, però ha explicat que la seva família no li havia permès l'entrada a la casa i que els seus fills l'havien apallissat. El foc afectà la porta d'accés al sostre de la finca i a alguns esglaons de l'escala, encara que no fou necessària la intervenció dels bombers. Segons la dona de l'acusat, la relació era molt dolenta, ja que l'espòs l'havia amenaçada i maltractada en diverses ocasions en els darrers temps.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris