cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
33°

La UIB admet 786 nous alumnes en la convocatòria de setembre

La Universitat de les Illes Balears ha admès un total de 786 estudiants més en la convocatòria de setembre. Aquests nous alumnes universitaris, que ara han de formalitzar la seva matrícula, són majoritàriament aquells que han superat les proves d'accés a la Universitat, és a dir, la Selectivitat, en l'opció de setembre.

El problema d'aquests estudiants és que molts d'ells s'han hagut de conformar amb les places vacants, que no sempre coincideixen amb els estudis demanats en primera opció.

Del total d'alumnes admesos en aquesta darrera convocatòria, 675 són de Mallorca, 64 són estudiants d'Eivissa i la resta, és a dir, 47, són de Menorca.

Però la seva procedència no vol dir que cadascún estudiï en la seva illa, tot i que enguany s'han ampliat els estudis de les extensions universitàries d'Eivissa i de Menorca. Així, dels estudiants eivissencs, 43 s'hauran de desplaçar fins a Mallorca per estudiar una carrera al campus de la carretera de Valldemossa, i tres se n'aniran a estudiar a Menorca. Entre els menorquins, 36 joves cursaran els seus estudis a Palma i només 11 ho faran a casa seva.

Les carreres que més places vacants han oferit als estudiants de setembre han estat, una vegada més, Empresarials, Dret i Relacions Laborals.
Entre els estudis que ja no tenien places disponibles, tot i que fossin la primera opció demanada pels estudiants de setembre, es troben: Biologia, Infermeria, Psicologia, Turisme, Educació Física i Educació Infantil. Les matrícules s'hauran de formalitzar entre avui i el dia 16 d'octubre.

Els alumnes acceptats en la seva primera opció han de respectar aquest termini establert. Aquells que han estat admesos en la segona o en successives opcions poden optar per matricular-se en l'estudi en el qual els han concedit plaça, o poden esperar a veure si en una segona llista millora la seva opció. En aquest cas, s'hauran d'adreçar al Servei d'Alumnes o a les extensions de la UIB per informar que esperen una propera llista d'admesos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris