lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
28°

Verger vol la línia de tren Palma-Arenal

El Parlament estrenà ahir nou període de sessions i un nou portaveu del PSIB: Francesc Antic, candidat a la presidència del Govern. La major part del ple va transcórrer amb preguntes de l'oposició i amb explicacions de Joan Verger, conseller de Foment, sobre el tren, amb un especial interès per les línies Palma-Aeroport-Arenal i Inca-Alcúdia sense descartar l'Inca Manacor. A la vegada, la consellera Estaràs reitarà la intenció del Govern de presentar un pla contra la pobresa després dels informes de Cáritas i Sa Nostra. Estaràs indicà que la pobresa ha caigut un 5 per cent a les Balears en els darrers anys, molt per sobre de la resta de l'Estat.

A la vegada, i molt centrat en la problemàtica del transport, Joan Verger indicà que la línia Palma-Inca-sa Pobla «reduirà les despeses de l'empresa ferroviària». Per la seva banda, el socialista Francesc Triay li recordà les dificultats que es trobarà per fer arribar el tren a Alcúdia. Però Verger no descarta res, i insistí en la línia de tren-tramvia Palma-Arenal. També es va debatre la petició d'un pla integral de transports que va ser rebutjat pel PP. Això motivà la resposta del diputat del PSIB Antoni Diéguez, per a qui «el Govern practica ja la política de la porcella: electoralisme en lloc de solucions».

A la vegada, Diéguez demanà quantes fotos s'ha fet Jaume Matas amb ciutadans de les Illes en els darrers temps. Li contestà el mateix Matas, sorprès «perquè els socialistes es preocupen de coses sense importància i no pels problemes reals». Matas va considerar molt trista la petició de Diéguez i el va convidar a fer-se una foto junts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris