cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

La gran marxa a Palma per reclamar l'hospital es farà el 13 de novembre

La Plataforma convoca a la plaça d'Espanya tots els ciutadans de la comarca

«La gran marxa a Palma per reclamar la construcció de l'hospital d'Inca es farà el 13 de novembre». Així ho va confirmar ahir el president de la Plataforma pro Hospital i batle d'Inca, Pere Rotger, després que Diari de Balears ho hagués avançat ara fa un mes.

Rotger ja va mostrar els cartells i els adhesius que es repartiran per tota la comarca per convocar als ciutadans que prenguin part a la manifestació. La convocatòria fixa la plaça d'Espanya com a punt de reunió.

Rotger va explicar que la comissió de feina de la Plataforma pro Hospital que es reuneix demà ja discutirà quines mesures s'han de prendre amb vistes a organitzar la gran marxa. Aquest pla es durà després perquè s' aprovació a l'assemblea en la qual prenen part tots els municipis de la comarca. Pel que fa a Inca, el batle anuncià que es demanarà als comerços, a les fàbriques i als col·legis que tanquin per unes hores. A més, s'organitzarà el transport de la gent en coordinació amb els restants pobles de la comarca on es demanarà que es promoguin semblants iniciatives.

Rotger es va mostrar convençut que abans d'acabar el període legislatiu ja hi haurà una partida pressupostària i el projecte del centre hospitalari enllestit. Així, el batle va restar importància al fet que el Govern central no hagi previst cap ajuda per a l'hospital en els pressuposts per al proper any, i va dir que confia cegament en el compromís assumit pel president Matas en aquest projecte i en les esmenes que proposarà el PP balear. Amb tot, creu que la construcció del nou centre passa pel cofinançament.

Projectes aturats  

Per una altra banda, Rotger es va referir a la delicada situació de bloqueig que pateixen les inversions municipals després del darrer ple. Esmentà que convocarà els portaveus dels diferents partits per treure endavant tots els projectes possibles. Rotger, a més, va dir que ja ha aconseguit el suport de diferents formacions per aprovar els projectes del pla Mirall i la compra del Teatre Principal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris