cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Cort posa a disposició dels minusvàlids físics dos habitatges en el centre històric

L'Ajuntament només demana que hagin viscut un mínim de cinc anys a Palma

Els minusvàlids residents a Palma podran optar a dos habitatges de propietat municipal situats al nucli antic.
Així ho acordat el Patronat Municipal de l'habitatge, i la decisió fou ratificada per Cort a la darrera sessió plenària, després que dos pisos destinats en un principi a residència per a minusvàlids físics quedassin desocupats per falta de sol·licituds.

S'ha de recordar que l'Ajuntament de Palma, en sessió de 26 d'octubre de 1995, va aprovar la normativa d'adjudicació en concepte de lloguer de 14 habitatges de propietat municipal, dos per minusvàlids físics i altres 12 per persones vàlides residents al centre històric. Tots aquests habitatges són ubicats a l'edifici número tres del carrer Botons i pensats per a les persones amb problemes per trobar un lloc on viure.

Els pisos destinats a persones vàlides es varen ocupar des del primer moment, però no succeí el mateix amb els reservats als minusvàlids, lliures per manca de demanda. Per això, el Patronat Municipal de l'Habitatge amplia la possibilitat d'accedir-hi a la resta de minusvàlids de Palma, encara que manté la preferència per als habitants amb minusvalideses físiques procedents de la Calatrava i del centre històric.

També una condició per tenir accés a aquest tipus d'habitatges és que la minusvalidesa suposi una reducció de la mobilitat. Així queda especificat, ja que els domicilis, amb rampes d'accés, estan construïts fonamentalment per a persones que es vegin obligades a moure's mitjançant cadires de rodes. Els interessats han d'acreditar com a mínim la residència continuada de cinc anys al terme de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris