cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
21°

Tres anys per a un conductor que causà un xoc mortal a Son Oliva

L'acusat no tenia permís de circulació

El Tribunal Superior de Justicia de les Balears ha ratificat la condemna de tres anys i sis mesos de presó que fou imposada per un jurat popular al conductor Andrés Llamas Vidal, que causà un accident mortal a Son Oliva a l'any 96 i fugí del lloc sense donar auxili al jove que atropellà.

L'accident es produí durant la nit del 22 d'abril quan Andrés Llamas menava un vehicle tot terreny a una velocitat superior a la permesa. L'automòbil xocà contra un ciclomotor que menava un jove de 19 anys anomenat Javier Jareño Martínez. El ferit pegà amb el cap a l'estructura del tot terreny i quedà enganxat en els baixos del vehicle, fet que provocà que continuàs arrossegant per l'asfalt durant uns metres. L'acusat va baixar del tot terreny i decidí fugir del lloc sense ajudar el jove que acabava d'atropellar. El sendemà Andrés Llamas acudí amb el seu advocat al jutjat de guàrdia i confessà ser el responsable de l'accident mortal.

Les argumentacions presentades per la defensa d'Andrés Llamas en les quals s'explicava que no es pot condemnar l'acusat per un delicte d'omissió de socors han estat rebutjades en la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de les Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris